Over ons

Team Adviesbureau de Haan

Ons motto

Ons motto luidt al jaren: ‘Adviesbureau de Haan, als u wilt weten hoe het echt zit!’

Onze missie

Uw situatie en uw wens is altijd ons beginpunt. Wij wijzen u graag de weg om te voldoen aan de milieuregels. En wij vinden het belangrijk mee te helpen aan een stillere en schonere leefomgeving.

Onze aanpak

Het persoonlijke contact met u als opdrachtgever staat bij ons voorop. We luisteren goed, verdiepen ons in uw situatie en denken met uw mee. Wij houden van korte lijntjes en een praktische aanpak. Uw contactpersoon doet zelf de metingen en geeft het advies. Verwacht van ons geen technische verhandelingen, maar heldere taal. Zodat u verder kunt met uw plannen.

Onze dienstverlening

Als klein ingenieursbureau zijn we groot geworden in akoestisch onderzoek. Maar heeft u hinder door geluid, lucht of geur? Ook dan schakelt u ons in. Bijvoorbeeld omdat uw bedrijf een onderzoek bij een vergunning nodig heeft. Of omdat u de leefomgeving in uw regio wilt verbeteren. We voeren metingen en berekeningen voor u uit, en we adviseren over de beste aanpak om overlast te beperken. Omdat wij de wetgeving en regels kennen, helpen wij u efficient en snel bij de aanvraag van vergunningen.  Ook hebben we ervaring met bouwakoestiek en luchtverontreiniging.

Ons kwaliteitsmanagement

De aandacht die Adviesbureau de Haan voor kwaliteit, veiligheid en milieu heeft, maken we aantoonbaar met onze certificaten binnen moederbedrijf DGMR. De certificering waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening, onze aandacht voor milieu en duurzaamheid en onze zorgvuldige omgang met (vertrouwelijke) informatie. We werken aan de continue verbetering ervan en laten onze systemen regelmatig toetsen en certificeren door een externe partij.

Onze geschiedenis

Sinds de oprichting door Henk de Haan in 1996 weten veel bedrijven ons te vinden. Wij werken sinds die tijd voor agrarische bedrijven, mkb-bedrijven, industrie, gemeenten en omgevingsdiensten. Zij vragen ons om advies over onderzoek, sanering, vergunningen en advies. We staan bekend om de goede kwaliteit van ons werk, onze oplossingsgerichtheid en specialistische kennis. En we zijn en blijven enthousiast over elk project, groot en klein.

 

 

Neem contact met ons op

Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.