Vacature: Junior specialist Geluid- en luchtkwaliteit (32-40 uur)

Samen met onze opdrachtgevers en andere betrokkenen op zoek gaan naar een op maat gesneden oplossing voor geluid en luchtkwaliteit. Wij van Adviesbureau de Haan zien dat elke keer weer als een uitdaging! Adviezen geven om problemen te voorkomen, maar ook om deze op te lossen is ons dagelijks werk. Onze klanten zijn veelal het (agrarische) bedrijfsleven en gemeenten. Maar ook particulieren weten ons te vinden als het gaat om geluid- en luchtkwaliteit. Bij ons staat de klant voorop en vinden wij het contact met hen heel belangrijk. Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Junior Specialist Geluid- en Luchtkwaliteit
(Arnhem, 32-40 uur)

“Meten aan bronnen bij een bedrijf en de resultaten hiervan uitwerken tot een realistisch rekenmodel van de ‘echte situatie’, vind ik tof. Ik onderzoek regelmatig geluidmaatregelen om het geluid te verminderen. Dit doe ik voor bedrijven, (spoor)wegen en bij evenementen. Bij de uitbreiding van een bedrijf zie ik erop toe dat dit niet ten koste gaat van de luchtkwaliteit. Zo draag ik bij aan de projecten binnen ons bureau. Juist door de diversiteit aan werkzaamheden maakt het dat ik een leuke en afwisselende baan heb. Spreekt mijn verhaal jou aan? Reageer dan nu op deze uitdagende baan!” Nelly Uitslag, technisch specialist

Wat ga je doen?

 • Ieder project bij ons is maatwerk en jouw rol daarin is heel divers. Jij geeft (samen met je collega) een waardevol advies op het gebied van geluid- en luchtkwaliteit. Zo ga je situaties analyseren, geluid- en luchtkwaliteitsmetingen uitvoeren en deze metingen werk je vervolgens uit. Tevens stel je rekenmodellen op en ga je op bezoek bij de klant.
 • De geluidmetingen kunnen heel divers zijn. Een meting kan bij een bedrijf zijn om bijvoorbeeld het geluid van een koelinstallatie of een heftruck in beeld te brengen. Of je meet bij een particulier omdat deze last heeft van het geluid door een bedrijf. Het maken van rekenmodellen en het uitvoeren van berekeningen doe je op kantoor. Het rapport met onze analyse en advies wordt door jou opgesteld.
 • Naast deze werkzaamheden ben je ook bezig met onder andere het maken van presentaties, het verwerken van de resultaten in een geografisch informatiesysteem (GIS) en Excel. Verder hebben wij grote gegevensbestanden van langdurige metingen, waar jij mee gaat werken om inzicht en overzicht te geven.

Wat kom je brengen?

Aangezien het hier om een startersfunctie gaat, verwachten wij niet dat je alles al direct weet. Wij gaan jou intensief begeleiden in deze functie zodat je alles leert over geluid- en luchtkwaliteit. Voor ons is het belangrijk dat je leergierig bent en nieuwe informatie snel tot je neemt. Verder zien we graag dat je:

 • Een teamspeler bent. Als Adviesbureau de Haan zijn wij een klein, jong en slagvaardig team. We werken onderling veel samen en opereren als een team.
 • Goed kunt luisteren en meedenken om een opdracht te vertalen naar werkzaamheden voor ons en de vraag van de klant te beantwoorden.
 • Beschikt over een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Technische Natuurkunde, of dat je technisch goed onderlegd bent.

Wat bieden wij jou?

 • Je krijgt te maken met creatieve en gepassioneerde collega’s, die toonaangevend zijn in het vakgebied van geluid- en luchtkwaliteit.
 • De eerste maanden krijg je een buddy die jou wegwijs maakt in onze organisatie en je inhoudelijk ondersteunt waar nodig.
 • Wij bieden jou een uitdagende baan met volop ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Daarbij is onze werksfeer informeel en sta je er nooit alleen voor. Adviesbureau de Haan is gevestigd in het kantoor van DGMR. Hierdoor werk je dagelijks samen met gedreven collega’s, die werken met passie, diepgang en werkplezier voor uiteenlopende en uitdagende projecten.
 • Je krijgt een werkplek waar je je snel thuis voelt. De locatie van waaruit je werkt, is ons kantoor in het dynamische en groene centrum van Arnhem aan de rand van het prachtige stadspark Sonsbeek. Deze locatie zit op loopafstand van het station.
 • Persoonlijke ontwikkeling om jezelf scherp te houden. Jouw kennis en vaardigheden kun je vergroten door een gevarieerd aanbod binnen ons bedrijf, maar ook met externe trainingen, bijeenkomsten en workshops.
 • Een goede balans tussen werk en privé vinden we erg belangrijk. Daarom hanteren wij flexibele werktijden. Hierdoor heb je de mogelijkheid om buiten de spits te reizen en thuis te werken. Door een goede balans tussen werk en privé blijf je voldoende tijd houden voor sport of bijvoorbeeld een borrel met collega’s in het centrum van Arnhem.
 • We houden van beweging. Zo zijn er o.a. lunchwandelingen, stimuleren we het fietsgebruik en is er een persoonlijk sportbudget om met collega’s te kunnen sporten.
 • Tot slot ontvang je een goed salaris dat past bij de functie. Daarnaast bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling met een lage eigen bijdrage, 27 vakantiedagen en een flexibel systeem waarmee je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen.

Interesse

Meer informatie over Adviesbureau de Haan B.V. kun je op deze site vinden. 
Als je vragen hebt over de functie, dan kun je contact opnemen met Dennis Sanders (Manager Adviesbureau de Haan) via email D.Sanders@adviesbureau-de-haan.nl of telefoonnummer 026 845 46 32.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.