Vacature: Startend Specialist geluid/ luchtkwaliteit (32-40 uur)

Adviesbureau de Haan B.V. is een klein en slagvaardig milieukundig adviesbureau. Met een jong en enthousiast team adviseren wij bedrijfsleven en overheid. Onze vakgebieden zijn geluid(hinder), lawaaibestrijding, bouwakoestiek en luchtkwaliteit. Wij onderscheiden ons door persoonlijke dienstverlening en adviezen op maat. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een startend specialist geluid/luchtkwaliteit.

De baan
In deze baan werkt je van a tot z aan een waardevol advies voor je klanten.
Je voert akoestische en luchttechnische onderzoeken en metingen uit. Daarna stel je de rekenmodellen op en voer je de berekeningen uit. Na een controle van de gegevens zet je de resultaten in een rapport en geef je de klant een advies binnen één van onze vakgebieden. De meest uiteenlopende klantvragen gecombineerd met de verschillende vakgebieden maken deze baan zeer veelzijdig.

Jij
Je bent een teamspeler met minimaal een hbo-opleidingsniveau, bijvoorbeeld in Werktuigbouwkunde of Technische Natuurkunde. Je beschikt over een sterk cijfermatig en analytisch inzicht zodat je goed tot de kern van een probleem komt. Daarnaast verwachten we een klantgerichte en commerciële instelling. Je kunt goed luisteren en meedenken om een opdracht te vertalen naar werkzaamheden voor Adviesbureau de Haan. Met jouw goede schriftelijke vaardigheden breng je de uitgevoerde werkzaamheden en adviezen goed over aan de klant of aan een collega.

Aangezien dit een startersfunctie is, verwachten we dat je leergierig bent en snel nieuwe informatie tot je neemt en weet toe te passen. Je kunt zelfstandig opereren en je bent stressbestendig. Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wij
Bij Adviesbureau de Haan heerst een uitdagende maar informele werksfeer met veel ruimte voor initiatieven. Een werkplek waar je je snel thuis voelt, vlakbij het prachtige Sonsbeekpark in Arnhem. Ook bieden wij een interessant takenpakket met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, goede begeleiding en een marktconform salaris. Kom jij ons team versterken?

Interesse
Meer informatie over Adviesbureau de Haan B.V. kun je op deze site vinden. 
Als je vragen hebt over de functie, dan kun je contact opnemen met Dennis Sanders (Manager Adviesbureau de Haan) via email D.Sanders@adviesbureau-de-haan.nl of telefoonnummer 026 845 46 32.